Vallei Houtkauter

16% Verkocht

1770 LIEDEKERKE

Types: Appartement (37)
Prijzen: Van € 271.000 tot € 525.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 87 tot 192 m²

Modern wonen met een weids, landelijk uitzicht

Vallei Houtkauter en Villa Santa Maria, samen Tweestroom!Twee unieke en veelzijdige nieuwbouwprojecten in Liedekerke aan de Dender en op een boogscheut van het centrum. Beide projecten staan voor eigentijds wooncomfort door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, en hebben door de verschillende woonkaders toch een eigen karakter. Vallei Houtkauter is een echte buitenkans om uw groene woondroom te midden van de natuur te verwezenlijken. Met zijn ligging in een vallei langs het water onderscheidt dit project zich door het contact met de omliggende natuur. De ruime appartementen zijn afgewerkt met kwaliteitsmaterialen . De leefruimtes beschikken over grote raampartijen, waardoor u volop kunt genieten van de natuurrijke omgeving.

Modern wonen met een weids, landelijk uitzicht.

 

Vallei Houtkauter en Villa Santa Maria, samen Tweestroom! Met deze projecten verrijzen twee unieke en veelzijdige nieuwbouwprojecten in Liedekerke. De projecten bevinden zich aan de stroom van de Dender en op een boogscheut van het centrum van Liedekerke. Beide projecten staan voor eigentijds wooncomfort door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, en hebben door de verschillende woonkaders toch een zeer eigen karakter.

 

Vallei Houtkauter is een echte buitenkans om uw groene woondroom te midden van de natuur te verwezenlijken. Met zijn pittoreske ligging in een prachtige vallei langs het water onderscheidt dit kleinschalige nieuwbouwproject zich door het contact van de moderne woningen met de omliggende natuur.

 

De ruime appartementen en duplexwoningen zijn afgewerkt met kwaliteitsmaterialen en garanderen het grootste comfort. De leefruimtes beschikken aan weerszijden over grote raampartijen, waardoor het daglicht royaal binnenstroomt en u volop kunt genieten van de natuurrijke omgeving. Het uitzicht op het water en de achterliggende weilanden garandeert een uniek gevoel van landelijke weidsheid.

 

Neem zeker een kijkje op de website www.tweestroom-liedekerke.be !

Gebouw A

Gebouw B

Gebouw C