Residenties Capri en Anacapri

63% Verkocht

9400 NINOVE

Types: Appartement (7)
Prijzen: Van € 267.900 tot € 291.830
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 2
Bewoonbare opp.: Van 86.2 tot 95.7 m²
Te midden van het commerciële centrum van Ninove wordt een nieuwbouwproject bestaande uit 2 gebouwen met appartementen en een commercieel gelijkvloers gezet. Residentie Capri is gelegen in de Langemuntstraat, een autoloze straat die grenst aan de markt. Residentie Anacapri verrijst in de Marktstraat. Beide gebouwen grenzen aan elkaar. De bouwheer heeft veel aandacht en zorg besteed aan het creëren van een optimaal wooncomfort dat voldoet aan de hedendaagse normen op gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Elk appartement wordt uitgerust met een videofoon, vloerverwarming en het ventilatiesysteem type D. U heeft de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging.

Te midden van het commerciële centrum van Ninove wordt een nieuwbouwproject bestaande uit 2 gebouwen met appartementen en een commercieel gelijkvloers gezet: residenties Capri en Anacapri. Residentie Capri is gelegen in de Langemuntstraat, een autoloze straat die grenst aan de markt. Residentie Anacapri verrijst in de Marktstraat. Beide gebouwen grenzen aan elkaar.

U hoeft enkel uw appartement te verlaten en alles wat u maar kunt nodig hebben, is binnen handbereik (supermarkt, handelszaken, apotheek, bibliotheek, gezellige cafeetjes en eetgelegenheden, ...).

De bouwheer heeft veel aandacht en zorg besteed aan het creëren van een optimaal wooncomfort dat voldoet aan de hedendaagse normen op gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Elk appartement wordt uitgerust met een videofooninstallatie, vloerverwarming en het ventilatiesysteem type D.

Beschikt u over een wagen? U heeft de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Op het gelijkvloers is een gemeenschappelijke fietsenstalling en een afvalberging voorzien.

Benieuwd naar meer? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

 

Residentie Langemunt

Residentie Markt (Anacapri)

Foto 1 van 3