Nieuwbouw

Villa Santa Maria

Houtmarktstraat 86
1770 LIEDEKERKE

Villa Santa Maria en Vallei Houtkauter, samen Tweestroom! Twee unieke en veelzijdige nieuwbouwprojecten in Liedekerke aan de Dender en op een boogscheut van het centrum. Villa Santa Maria is een ijkpunt in de streek. De statige villa werd op een hedendaagse manier gerestaureerd en vormt het hart van een kleinschalig project. De unieke combinatie van de authentieke charmes van de Villa verweven met de doordachte moderne architectuur, maakt van dit project een nieuwe en iconische referentie in de streek. De ruime appartementen stralen klasse uit. De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval. Door hun gunstige oriëntatie bieden de luxueuze wooneenheden zicht op het uitzonderlijke landschap. Website: www.tweestroom-liedekerke.be

Vallei Houtkauter

Houtmarktstraat 71 - 75
1770 LIEDEKERKE

Vallei Houtkauter en Villa Santa Maria, samen Tweestroom!Twee unieke en veelzijdige nieuwbouwprojecten in Liedekerke aan de Dender en op een boogscheut van het centrum. Beide projecten staan voor eigentijds wooncomfort door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, en hebben door de verschillende woonkaders toch een eigen karakter. Vallei Houtkauter is een echte buitenkans om uw groene woondroom te midden van de natuur te verwezenlijken. Met zijn ligging in een vallei langs het water onderscheidt dit project zich door het contact met de omliggende natuur. De ruime appartementen zijn afgewerkt met kwaliteitsmaterialen . De leefruimtes beschikken over grote raampartijen, waardoor u volop kunt genieten van de natuurrijke omgeving.

Residentie Amalfi

Gentsestraat 145
9406 NINOVE

Dit project bevindt zich in de ruwbouwfase. Het is gelegen in een rustige straat net buiten de ring. In de nabije omgeving is het shoppingcomplex Ninovita gelegen en na 10 min. wandelen staat men al in het centrum. Het gebouw telt 6 appartementen: 2 gelijkvloerse met privé-tuin, 2 op de 1e verdieping en 2 dakappartementen. Alle leefruimtes van de appartementen lopen door van voor naar achter waardoor men de hele dag kan genieten van veel lichtinval. Parkeergelegenheid achter het gebouw: garages & staanplaatsen. Ook zijn er kelders beschikbaar. De afwerking met kwaliteitsvolle materialen garandeert u jarenlang zorgeloos wonen. Contacteer ons voor meer info op het nummer 053 77 80 00. Absolute aanrader voor eigen bewoning of als investering!

Affligemdreef - Groep Huyzentruyt

Affligemdreef 12
9300 AALST

Het project "Affligemdreef" bestaat uit 11 energiezuinige nieuwbouwwoningen en omvat zowel halfopen als gesloten bebouwingen. Vooraan het project staat er ook 1 alleenstaande woning. De oppervlakte van de loten varieert van 116 m² tot 411 m² en de woningen zelf hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 118m² en 180m². De groenzone vóór de woningen is autoluw. Op de parkeerhaven vooraan het project beschikt elk gezin over een overdekte parkeerplaats met een groendak. De woningen hebben een hedendaagse architectuur en worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, dit garandeert u jarenlang zorgeloos wooncomfort. Ontdek het project Affligemdreef!

Project Jozef Meganckstraat

Jozef Meganckstraat 16
9300 AALST

Dit kleinschalige appartementsgebouw met aantrekkelijke, moderne look telt 4 appartementen en ligt op 10 minuten wandelafstand van het centrum. Dit project staat voor hoogstaande afwerking en tijdloze architectuur. De op maat gemaakte keukens zijn uitgerust met frigo, keramische kookplaat en dampkap, vaatwas, en combi-oven. Vloerverwarming is mogelijk alsook de bevloering kan nog gekozen worden. Er is een gemeenschappelijke vuilnisberging en fietsberging voorzien. Elk appartement heeft een eigen terras en individuele zonnepanelen. Hoogrendementsglas is in het hele gebouw voorzien. De prijzen starten aan € 166.000 exclusief BTW en kosten. De volledige betaling gebeurt bij akte. Zie www.appelmans.be voor meer info en de verschillende types.

Residentie Eliani 2

Churchillsteenweg 9
9320 EREMBODEGEM

Kwalitatief project van 5 appartementen op een gunstige ligging nabij invalswegen en E40 in een verkeersluwe straat en omringd door groen. Osbroekpark op wandelafstand. Dit gebouw biedt u een optimaal wooncomfort en privacy (gn inkijk). Alle apptn worden afgewerkt met de beste materialen. De 2slpkrapptn op de 1e verd. zijn beschikbaar en genieten van veel lichtinval door de glaspartijen van vloer tot plafond. Parkeerplaatsen ter beschikking voor € 5.100. Het terrein en de tuin worden volledig aangelegd. Overdekte fietsenberging en parking voor bezoekers. Opleverdatum: mei '21. Verkoop onder BTW-stelsel (wet Breyne). Contacteer ons voor meer info en misschien vindt u binnenkort uw nieuwe thuis in residentie Eliani 2!