Project Jozef Meganckstraat

50% Verkocht

9300 AALST

Types: Appartement (3)
Prijzen: Van € 222.000 tot € 267.000
Aantal slaapkamers: Van 2 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 80.94 tot 106.95 m²
Dit kleinschalige appartementsgebouw met aantrekkelijke, moderne look telt 4 appartementen en ligt op 10 minuten wandelafstand van het centrum. Dit project staat voor hoogstaande afwerking en tijdloze architectuur. De op maat gemaakte keukens zijn uitgerust met frigo, keramische kookplaat en dampkap, vaatwas, en combi-oven. Vloerverwarming is mogelijk alsook de bevloering kan nog gekozen worden. Er is een gemeenschappelijke vuilnisberging en fietsberging voorzien. Elk appartement heeft een eigen terras en individuele zonnepanelen. Hoogrendementsglas is in het hele gebouw voorzien. De prijzen starten aan € 166.000 exclusief BTW en kosten. De volledige betaling gebeurt bij akte. Zie www.appelmans.be voor meer info en de verschillende types.

Dit kleinschalige nieuw appartementsgebouw met aantrekkelijke, moderne look telt 4 appartementen en is uitgerust met een lift, is gelegen op 10 minuten wandelafstand van het centrum van Aalst met alle nodige voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer) in de buurt. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en oog voor detail verzekeren de hoogstaande afwerking en tijdloze architectuur. Het gelijkvloers appartement heeft 2 slaapkamers, het appartement op de eerste verdieping telt 3 slaapkamers en op de 2e verdieping bevinden zich 2 duplexen met elk 1 slaapkamer.
De op maat gemaakte keukens zijn uitgerust met frigo, keramische kookplaat en dampkap, vaatwas, en combi-oven. Vloerverwarming is mogelijk op aanvraag alsook de bevloering kan nog gekozen worden. Er is een gemeenschappelijke vuilnisberging en fietsberging voorzien. Elk appartement heeft een eigen terras en individuele zonnepanelen. Hoogrendementsglas is in het hele gebouw voorzien. Kortom, het zijn comfortabele, energiezuinige appartementen.
U kan al een appartement aankopen vanaf de prijs van € 166.000 exclusief BTW en autostaanplaats t.w.v. €15000 exclusief notariskosten. De volledige betaling gebeurt bij akte.

Voor meer informatie over dit nieuwbouwproject kan u terecht op onze website www.appelmans.be. Ook op kantoor staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden!

 

Appt 0.1

Foto 1 van 4